Anunturi - Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Arhivă

Anunț CT BUS

CT BUS anunță publicul călător că mâine, 09.04.2020, în intervalul 08:00-16:00, autobuzelle liniei 2-43 circulă pe traseu deviat, pe sensul de mers către Poarta 6. Ruta ocolitoare cuprinde: bulevardul 1 mai Vechi – strada Pajurei - strada Viorelelor. Devierea se datorează lucrărilor de asfaltare desfășurate de S.C. Confort Urban SRL pe strada Petru Cercel, pe porțiunea cuprinsă între bulevadrul 1 Mai Vechi și strada Brizei. Vă oferim scuze pentru disconfortul creat.

miercuri, 8 aprilie 2020

Mai mult
Anunț RAJA

Se intervine în domeniul public, astăzi 08.04.2020 în următoarele puncte de lucru: - Str. Constantin Bobescu nr. 98 - conductă; - Str. Nicolae Titulescu nr. 19 - branșament; - Secția Canal - Str. Ion Andreescu nr. 15-21 - reparare colector menajer; - Bdul. Mamaia nr. 86 - Centrul de Afaceri (Tabara) - conductă refulare; - Str. Nehoiului nr. 36 - reparare ovoid; - Str. Nehoiului / Bagtazar - reparare camin.

miercuri, 8 aprilie 2020

Mai mult
Anunț RADET

Lucrări de reabilitare rețele termice ale RADET Constanța, în domeniul public în data de 08.04.2020. click pentru vizualizare document

miercuri, 8 aprilie 2020

Mai mult
Anunț de interes public

CT BUS anunță publicul călător că, potrivit Hotărârii nr.8 / 06.04.2020 a Comitetul Local pentru Situații de Urgență, beneficiază de GRATUITATE la transportul public în comun pe raza municipiului Constanța, până la sistarea stării de urgență, următoarele categorii de persoane: a) cadrele medicale și personalul auxiliar din sistemul public și privat, din cadrul spitalelor, dispensarelor, cabinetelor medicale și al întregii infrastructuri medicale, inclusiv laboratoarele medicale din cadrul Ministerului Sanătății și din cadrul Ministerului Educației; b) angajații farmaciilor din municipiul Constanța; c) persoanele care asigură serviciile de întreținere și curățenie pentru entitățile de la lit. a) și b). Categoriile de persoane sus menționate vor prezenta, în eventualitatea unui control, legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator. Hotărârea Comitetului Local pentru Situații de Urgență a fost luată în conformitate cu legislația actuală, ținând seama de Decretul Președintelui României numărul 195/16.03.2020, de măsurile adoptate la nivelul Comitetului Național pentru Situații de Urgență. CT BUS S.A.

marți, 7 aprilie 2020

Mai mult
Proces verbal compensare conform Legii 165/2013

Comisia pentru identificarea, inventarierea și înaintarea propunerilor de terenuri pentru atribuirea în compensare publică, procesul verbal întocmit pentru luna aprilie 2020. click pentru vizualizare document

luni, 6 aprilie 2020

Mai mult
SĂNĂTOȘI ÎMPREUNĂ

Pentru că apa și săpunul sunt cele mai importante arme împotriva coronavirusului, CT BUS lansează campania “Sănătoși Împreună”. Colegii noștri vor oferi călătorilor săpunuri de buzunar, pentru a-i ajuta să își păstreze mâinile curate. Ținem la sănătatea călătorilor noștri, a celor care, prin natura meseriei lor, chiar nu pot sta acasă! Acțiunea vine în completarea măsurilor de prevenție luate de CT BUS împotriva îmbolnăvirilor cu COVID - 19: - dispensere cu dezinfectant în fiecare mijloc de transport în comun; - distanțarea socială – marcarea scaunelor care pot fi ocupate cu păstrarea unei distanțe de siguranță față de alți călători; - dezinfecția autobuzelor în autobază, dar și în capetele de linii. NOTĂ: Spălatul pe mâini cu săpun este recomandat de Organizația Mondială a Sănătății ca măsură de protecție împotriva coronavirusului.  Împreună învingem COVID - 19!

luni, 6 aprilie 2020

Mai mult
Anunț RAJA

Se intervine în domeniul public, astăzi 02.04.2020 în următoarele puncte de lucru: - Bdul. Tomis nr. 291 bl. T14 - conductă; - Mamaia - Hotel Doina - conductă; - Secția Canal - Str. Ion Andreescu nr. 15-21 - reparare colector menajer; - Bdul. Mamaia nr. 86 - Centrul de Afaceri (Tabăra) - conductă refulare; - Stațiunea Mamaia - zona Caraiman Teren Tenis - reparare racord; - Bdul. Al. Lăpușneanu nr. 100A bl. LE48 - conductă; - Str. Nehoiului nr. 36 - reparare ovoid.

luni, 6 aprilie 2020

Mai mult
Anunț RADET

Lucrări de reabilitare rețele termice ale RADET Constanța, în domeniul public în data de 06.04.2020. click pentru vizualizare document

luni, 6 aprilie 2020

Mai mult
Lista cu dezbateri publice pe teme de urbanism

Persoanele interesate pot consulta lista actualizată cu dezbateri publice pe teme de urbanism pe pagina web a Primăriei Municipiului Constanța.  click pentru detalii

joi, 2 aprilie 2020

Mai mult
Programul cu publicul al agențiilor fiscale SPIT

În contextul actual și a mặsurilor de prevenire ce se impun în vederea evitării răspândirii virusului Covid-19, începând de săptămâna aceasta, programul cu publicul al agențiilor fiscale SPIT pentru depunerea declarațiilor fiscale la ghișeele de informații, respectiv achitarea impozitelor, taxelor locale, amenzilor va fi de luni până vineri, în intervalul orar 8.30-16.30. Instituția recomandă contribuabililor pentru efectuarea plăților, depunerea de declaraţii fiscale, obţinerea de certificate de atestare fiscalặ/autorizații tramă stradală sau soluţionarea altor tipuri de cereri/petiţii, utilizarea metodelor alternative ce pot fi consultate pe site-ul www.spit-ct.ro/, la secțiunea “Noutặţi - Evitặ deplasarea la ghişeele SPIT!”. Online e mai SIMPLU și mai SIGUR!

joi, 2 aprilie 2020

Mai mult
<< > >>
Număr de itemi pe pagină