Descoperă Constanţa

Experiența Constanța- Mamaia!

Constanța - cel de-al doilea oraș al României ca importanță generală, dar și unul dintre cele mai mari și frumoase orașe-port din Europa. Cu o populație de peste 300.000 de locuitori, Constanța este un mix perfect între vechi și nou, între istorie, tradiție și modern, între distracție estivală și multiculturalism de calitate, un mozaic etnic fără seamăn pe continent și un oraș plin de oportunități de afaceri.

Constanța a devenit în ultimii ani, un punct de reper remarcabil pe harta vacanțelor estivale pentru sute de mii de turiști, români și străini. Pe lângă stațiunea Mamaia care oferă nenumărate posibilități de distracție pe plaje late cu un nisip auriu fin și o mare de un albastru superb, orașul merită descoperit pas cu pas. La noi veți găsi vestigii arheologice unicat în lume, puteți admira clădiri emblematice pentru patrimoniul românesc și internațional. Cazinoul, Edificiul Roman cu Mozaic, Termele Romane, muzeele, instituțiile de cultură, piața Ovidiu, Centrul Vechi, portul Constanța sunt doar câteva dintre obiectivele turistico-economice pe care nimeni nu trebuie să le rateze.

Suntem singurul oraș din România deservit de toate căile moderne de transport: rutier, feroviar, maritim, fluvial și aerian, cel mai important oraș portuar de pe coasta română a Mării Negre.

În partea de nord a orașului este amplasată stațiunea Mamaia, cea mai modernă, populară și populată stațiune turistică a rivierei românești, totodată și „cea mai la modă și mai dinamică stațiune”, titlu pe care l-a obținut în anul 2012 la Festivalul Internațional al Cluburilor de la Monte Carlo. Aflată între ape, de o parte Marea Neagră și de cealaltă parte Lacul Sutghiol, Mamaia este locul perfect pentru petrecerea unei vacanțe de vis. Aici, sesiunile de bronz pe șezlonguri comode în compania unui cocktail răcoritor se îmbină perfect cu experiențe culinare desăvârșite. Piperchi, șuberec, kebab, gyros, souvlaki sau rețete meditareneene sofisticate preparate din scoici și fructe de mare cu arome si mirodenii de tot felul, vrajesc pur și simplu papilele gustative. Kait, kaiac, snorkeling, parasailing sau windsurf sunt doar câteva dintre sporturile pe care le puteți deprinde la malul nostru de mare.