Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

S-a prelungit perioada de înscriere în programul de casare autovehicule

joi, 31 august 2023

Inapoi
1

Încă vă mai puteți înscrie în Programul pentru casarea autovehiculelor mai vechi de 15 ani în schimbul a 3000 de lei. Sesiunea de înscriere s-a prelungit până pe 29 septembrie 2023, ora 23:59.

Persoanele interesate pot găsi instrucțiuni privind modalitatea de creare cont și înscriere, accesând următorul link: https://www.afm.ro/casare_auto_uzate.php

În cadrul unui cont pot fi realizate înscrieri aferente unui singur CNP, iar o persoană fizică se poate înscrie o singură dată în aplicație. De asemenea, persoana fizică trebuie să domicilieze pe raza teritorială a municipiului Constanța, unde se află în evidențele fiscale autovehiculul uzat pentru care solicită finanțare.

Recomandăm constănțenilor, care dețin asftfel de autovehicule, să profite de această ocazie pentru a beneficia de suma de 3000 de lei și de a scăpa de grija de a întreține și suporta costurile deținerii unui autovehicul învechit.

După încheierea perioadei de înscriere, Administrația Fondului pentru Mediu va transmite lista cu persoanele înscrise, pe care le vom invita la Centrul de Informare pentru Cetățeni din incinta City Park Mall pentru verificarea documentelor și încheierea contractului de finanțare.

După încheierea contractului de finanțare, autovehicului poate fi predat la colectorii autorizați, apoi radiat din circulație și din evidența fiscală, iar după prezentarea dovezilor de predare și radiere, stimulentul de casare va fi virat în contul bancar al beneficiarului.

Suntem datori cu toții să îmbunătățim condițiile de mediu în care trăim pentru a ne proteja sănătatea proprie și a celor dragi.

Pentru relații suplimentare și asistență în depunerea cererii, puteți suna la 0241485807.