Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Bruno a fost adoptat!

vineri, 15 septembrie 2023

Inapoi
1

În cursul zilei de ieri, Bruno și-a regăsit doamnele preferate. Acesta a fost adoptat din punct de vedere legal, doar de una dintre ele, însă de îngrijit și drăgălit se vor ocupa amândouă. Cățelul nostru va primi și va oferi iubire la dublu.

Le mulțumim iubitorilor de animale care s-au alăturat campaniilor derulate de municipalitate, celor care au adoptat căței din Adăpostul public de Animale Abandonate Constanța sau de la Centrul de adopții canine Norocel și îi rugăm să ne sprijine în continuare. Avem mare nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru implementarea proiectelor privind gestionarea și bunăstarea câinilor comunitari din municipiul Constanța

Vă rugăm să ne sprijiniți în demersurile noastre de a le găsi familie și vă invităm să ne fiți alături în continuare în campania “Adoptă un cățel!”.

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănatate.

Condiții privind procedura adopției:

-prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

-dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

-acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini.

Cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) după următorul program:

- luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;

- joi - 09:30 - 17:30;

- sâmbătă și duminică – închis.

De asemnea, vă așteptăm și la Centrul de adopții canine „Norocel”, str.Răscoalei 1907, nr.4, de luni până vineri în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.