Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Continuă lucrările de reabilitare a carosabilului în cartierul Palazu Mare

vineri, 11 august 2023

Inapoi
1 (1)

Echipele Confort Urban intervin astăzi cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Prelungirea Alexandru Sahia și pe strada Alexandru Sahia, tronsonul cuprins între strada Sentinelei și bulevardul Tomis, traficul rutier fiind restrictionat parțial, până la ora 16:00.

Lucrările vor continua săptămâna viitoare, în perioada 16 august-19 august. Se vor institui aceleași restricții de circulație, în intervalul orar 08:00-16:00. Ca rute altenative se va putea circula pe străzile Dumbrăveni și Bobâlna.

Tot astăzi, se asfaltează carosabilul pe strada Recoltei, tronsonul delimitat de strada Islaz și strada Ion Ghica, circulația autoturismelor fiind restricționată total pe sectoarele unde intervin utilajele pentru asfaltare, până la ora 16:00. Lucrările de asfaltare se vor relua miercuri, 16 august. Intervențiile se vor desfășura cu același regim de resticții de trafic rutier, în intervalul orar 08:00-16:00.

Rugăm proprietarii autoturismelor ce sunt parcate pe aliniamentul stradal să elibereze perimetrul unde se realizează lucrări, pentru a permite accesul utilajelor.

După finalizarea lucrărilor de asfaltare și aplicarea marcajelor rutiere, alte străzi din cartierele orașului vor intra în reabilitare.

Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se execută lucrări.