Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Au început plantările de toamnă

miercuri, 12 octombrie 2022

Inapoi
1 (7)

Astăzi, echipele municipalității și ale prestatorului de servicii au plantat în Parcul Arheologic și în zona Capitol, mii de crizanteme. Acestea își păstrează vitalitatea până toamna târziu, chiar și când vine bruma. Veniți, așadar, să petreceți timp de calitate în aer liber alături de prieteni și familie.

Acțiunea de plantare va continua și mâine în alte zone de interes public și de recreere, inclusiv pe Faleza Cazinoului.

Ne dorim să avem un spațiu verde și îngrijit, însă pentru a se ajunge acolo este nevoie de multă muncă și de eforturi comune atât din partea Primăriei municipiului Constanța cât și a cetățenilor. Personalul de specialitate efectuează lucrări de întreținere și îngrjire corespunzătoare plantelor de pe domeniul public al municipalității, dar avem nevoie și de sprijinul dumneavoastră, al constănțenilor.

Vă rugăm să respectați normele de conviețuire socială, să protejați plantele și spațiul verde, iar în situația în care constatați acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendrologic să nu asistați impasibili la aceste fapte antisociale și să sesizați acest lucru la numerele de telefon:0241.55.00.55-Dispecerat Primăria Constanța și 0241.484205 și 0341.922-Direcția Generală Poliția Locală Constanța.