Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Peste 46.000 de trasee au fost efectuate anul acesta cu CT BIKE

vineri, 21 octombrie 2022

Inapoi
1 MIC

Peste 46.000 de trasee au fost efectuate anul acesta cu bicicletele puse gratuit la dispoziție de Primăria Constanța! Durata medie a unui traseu a fost de 51 de minute. Vechiul record, deținut de un bărbat de 70 de ani - 381 de curse, a fost depășit. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a efectuat anul acesta nu mai puțin de 404 curse cu bicicletele CT BIKE. 
Anul acesta încă 2708 constănțeni și turiști s-au prezentat cu cartea de identitate la ghișeele de informații ale agențiilor SPIT pentru a solicita gratuit un card CT BIKE. În total, au fost emise 19.956 de carduri.
Vă rugăm să folosiți bicicletele corect, să le returnați în mod corespunzător și să respectați regulile de conduită în trafic! Nu uitați că o bicicletă nereturnată corect rămâne responsabilitatea dumneavoastră. 
Vă reamintim procedura de returnare în siguranță a bicicletelor:
1.Alegeți un slot liber cu LED de culoare verde.
2.Apropiați cardul de cititorul din partea dreaptă a acestuia, se aude semnalul sonor, se deschide poarta iar LED-ul este de culoare portocalie.
3.Doar în acest moment puteți cupla bicicleta - se împinge doar de coarne, nu blocați citirea electronică. Poarta se închide automat.
4.Verificați blocarea corespunzătoare a acesteia prin tragerea bicicletei înapoi. Dacă bicicleta poate fi scoasă, se încearcă andocarea bicicletei la altă poartă până este returnată corespunzător. Daca bicicleta nu poate fi împinsă pana în capăt, verificați să nu fie farul lăsat sau alt impediment.
5.Verificați că led-ul porții este de culoare verde.
6.Dacă după andocarea bicicletei led-ul porții este de culoare roșie, vă rugăm să contactați un operator Call Center la nr. 0371 787778.
Dacă în timpul utilizării bicicletei întâmpinați orice fel de probleme, aveți la dispoziție numărul de telefon cu tarif normal 0371.787.778, disponibil 7 zile din 7, în intervalul orar 07:00-24:00 (robot telefonic 24:00-07:00). 
Reamintim faptul că toate stațiile pentru biciclete sunt supravegheate video 24 de ore din 24, pentru creșterea nivelului de siguranță și combaterea faptelor antisociale.