Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Atenție, șoferi! Se reabilitează carosabilul pe străzile Tache Ionescu și Henri Coandă din cartierul Palazu Mare

marți, 18 iulie 2023

Inapoi
1 (2)

Echipele SC Confort Urban SRL intervin astăzi cu utilaje de asfaltare pe strada Tache Ionescu, tronsonul cuprins între strada Iului Maniu și strada Teodor Palady. După ce a fost decapat vechiul strat de uzură, carosabilul este recondiționat cu un nou strat de asfalt. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, circulația autovehiculelor este restricționată total, până la ora 16:00. Ca rute alternative, circulația autovehiculelor se va putea efectua pe străzile Liviu Rebreanu, Corneliu Baba și Prelungirea Recoltei.

În paralel se acționează cu utilaje de frezare asupra carosabilului pe strada Henri Coandă, tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Barbu Catargi, unde se vor aplica aceleași restricții de trafic rutier, până la ora 16:00.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

De asemenea, participanţii la trafic sunt rugați să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se efectuează lucrări.