Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Capacele rețelelor edilitare, înlocuite și aduse la nivelul carosabilului

luni, 21 noiembrie 2022

Inapoi
1 (2)

În urma solicitărilor primite de la cetățenii care locuiesc pe bulevardul Regina Elisabeta precum și a conducătorilor auto ce tranzitează zona peninsulară, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, a demarat lucrările de înlocuire și aducere la nivelul carosabilului a peste 30 de capace de canalizare ce sunt în administrarea RAJA S.A.  Vechile rame și capace de canalizare au fost înlocuite cu unele noi, realizate din materiale de ultimă generație, rezistente la condițiile de trafic rutier intens.  

Lucrări de înlocuire și aducere la cota asfaltului a capacelor de canalizare vor avea loc în tot orașul, acolo unde situația o va impune. În acest sens, cetățenii pot trimite sesizări la următoarele numere de telefon:  

Dispecerat Primăria Municipiului Constanța – 0241/550055;  

Dispecerat SC Confort Urban SRL – 0241/966.  

De asemenea, este disponibilă aplicația „Sesizări Constanța”, care poate fi descărcată gratuit atât din Google Play cât și din AppStore.  

Reamintim cetățenilor că pot trimite sesizări în atenția instituției noastre și la adresa de e-mail: secretariat@conforturban-ct.ro. Sesizările primite vor fi repartizate spre soluționare inspectorilor noștri zonali, care se vor deplasa în teren și vor da curs solicitărilor dumneavoastră.