Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Sistemul de supraveghere video al municipalității eficiența! ​

marți, 25 iulie 2023

Inapoi
1

Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiștii locali au fost contactați prin dispeceratul  Direcției generale poliția locală Constanța pentru a li se transmite o înregistrare surprinsă de camerele de supraveghere montate pe domeniul public în zona Școlii gimnaziale nr.23. În filmare erau doi bărbați care păreau suspecți prin comportament, fapt pentru care a fost apelat echipajul de ordine publică. 

Polițiștii locali s-au deplasat în zona indicată, unde i-au găsit pe cei doi. După interceptarea și legitimarea acestora, a fost efectuat un control corporal asupra lor, în urma căruia a fost găsită o pungă cu  materie vegetală uscată sub forma de muguri de culoare verzuie, marunțită cu miros intepator, susceptibilă de a avea efect psihoactiv/psihotrop. 

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Direcției generale poliția locală Constanța pentru întocmirea actelor procedurale necesare înaintării dosarului instituției abilitate pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale. 

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.