Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Consultare publică PUZ Palazu Mare

vineri, 21 iulie 2023

Inapoi
1

În contextul demersului de informare și consultare a publicului pentru elaborarea documentației de urbanism Actualizare PUZ Palazu Mare, inițiat de UAT municipiul Constanța, publicul este invitat să completeze chestionarul ce vizează problemele specifice cartierului, accesând link-ul  https://forms.gle/VQYaN8dsWrVzUpfo9

Chestionarul se adresează atât locuitorilor cartierului Palazu Mare, cât şi celor interesaţi de cartier. Documentația PUZ are ca obiectiv principal propunerea unei zonificări funcționale în teritoriul situat între bd. Tomis și malul Lacului Siutghiol,  delimitat de bd. Tomis, Lacul Siutghiol, incinta RAJA și limita UAT Ovidiu, în vederea actualizării și agrementării reglementărilor urbanistice în acord cu tendințele de dezvoltare ale zonei și cu dezideratele locuitorilor.

În prezent, documentația PUZ Palazu Mare se află în etapa de elaborare a studiilor de fundamentare, etapă în care vor fi realizate analize aprofundate asupra situației existente din zona de studiu PUZ, vor fi evaluate disfuncțiile și vor fi identificate posibile măsuri de eliminare ori diminuare a acestora.

Chestionarul se poate completa până la data de 20 august 2023.

Răspunsurile sunt anonime și vor contribui la procesul de actualizare a planului urbanistic zonal, urmând a fi contorizate, analizate și prezentate în etapele ulterioare de avizare a PUZ preliminar care va fi dezbătut public în anul 2024.   

Adresa de contact pentru sugestii şi întrebări: office@agorapolis.ro
Vă mulțumim pentru implicare