Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Activități pentru toate vârstele la Festivalul TAM TAM

joi, 1 septembrie 2022

Inapoi
Armonia zanelor din Taramul Visului

Vineri, 2 septembrie, de la ora 13:00, vă așteptăm în Piața Ovidiu la expoziția foto „Cultură w/ Vlad Braga”. Expoziția prezintă o serie de portrete, care s-au născut din dragostea pentru hip-hop și oamenii săi.  

De la ora 16:00, are loc spectacolul „ALL STYLES Dance Battle”. Evenimentul este deschis publicului larg - dansatori profesioniști și amatori de pretudindeni. Participarea este gratuită, iar la finalul competiției sunt acordate premii pentru primii 3 câștigători.  

Un spectacol al simțurilor vă va întâmpina în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța, sâmbătă,3 septembrie, începând cu ora 19:00. Alături de Cvartet Resonance, ne lăsăm învăluiți de atmosfera unui apus petrecut în notele muzicii clasice.  

Duminică, 4 septembrie, de la ora 18:00, vă așteptăm în Piața Ovidiu pentru a fi martori a 40 de minute de poveste. „Armonia Zânelor din Tărâmul Visului”, un spectacol inedit cu acorduri live la harpă, vă va purta într-o călătorie a simțurilor.  

Până pe 9 septembrie, puteți participa la activități special create pentru un public de toate vârstele: dans, muzică, teatru, fotografie.  

Festivalul este organizat de Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și Asociația Tineri pentru Transilvania.  

Intrarea este liberă.