Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

O Poveste de Adopție cu Final Fericit pentru Dixxie! ​

luni, 27 noiembrie 2023

Inapoi
1 (2)

O cățelușă de 4 luni, rezidentă a Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța, plină de viață și-a găsit un cămin călduros și iubitor, datorită generozității unui tânăr constănțean.

Acesta a văzut-o pe Dixxie în timpul efectuării unei vizite la adăpostul municipalității, moment în care cățelușa i-a câștigat inima cu personalitatea sa jucausă și afectuoasă. După ce a discutat cu îngrijitorii lui Dixxie și a aflat informatii utile de la ei, acesta a simțit că ea este companionul perfect.

„Este uimitor cum un suflet atât de mic poate aduce atâta fericire în viața unui om.Cu siguranță, Dixxie va avea o viață plină de iubire și aventuri alături de mine și de familia mea!”, a declarat adoptatorul.

Pe această cale îî mulțumim și vă mulțumim că ne sprijiniți în campania “Adoptă un cățel!. Este nevoie de implicarea și sprijinul tututor. Fiecare adopție reprezintă o șansă nouă pentru ca un animal să aibă o viață plină de iubire și grijă.

Această poveste de adopție demonstrează faptul că o comunitate unită poate face o diferență semnificativă în viețile animalelor fără stăpân. Încurajăm pe toți cei interesați să ia în considerare adopția atunci când vine vorba de a adăuga un nou membru în familie.

Ca ea mai sunt alte 350 de suflete care au nevoie de un cămin. Vă invităm și pe dumneavoastră să ne vizitați și poate plecați acasă cu un nou membru al familiei.

Adopția este gratuită!

Adăpostul  Public de Animale Abandonate Constanța este situat pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5) poate fi vizitat după următorul program: Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00- 14:00; Joi 09:30 – 17:30.

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.

Numai împreună putem face încă un pas către normalitate!