Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Zi fericită pentru doi căței de la Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța

miercuri, 7 iunie 2023

Inapoi
1 (2)

Ieri, Negruțu și-a regăsit prietenii cartier. Acesta a fost adoptat de o familie din zona Far care l-a drăgălit și l-a îngrijit de-a lungul timpului. Oamenii l-au căutat timp de două săptămâni și s-au bucurat când li s-a comunicat că patrupedul a ajuns în adăpost și că este cazat de municipalitate. Cățelul în vârstă de 10 ani a fost încredinţat gratuit prin contract de adopție, după ce a fost consultat de către medicul veterinar, care le-a înmânat stăpânilor săi și carnetul de sănătate în care sunt menționate procedurile medicale efectuate, inclusiv deparatizarea și  sterilizarea patrupedului.

Tot, ieri a fost adoptată și Reyna, o cățelușă pentru care noii stăpâni au venit de la 100 KM ca să o ia acasă.

Pe această cale multumim persoanelor care au adoptat căței din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța și celor care ne-au ajutat să le găsim un cămim. Vă invităm să ne fiți alături în continuare în campania “Adoptă un cățel!”.

Menționăm că toți cățeii care se dau spre adopție gratuită sunt deparazitați intern/extern, înregistrați în RECS, microcipați, îngrijiți, vaccinați conform graficului de vârstă și au carnet de sănătate.

Condiții privind procedura adopției:

-prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

-dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

-acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini.

Cei care doresc să devină stăpânii unui cățel pot vizita Adăpostul public de animale abandonate de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr. 5) după următorul program:

- luni, marți, miercuri, vineri – 10:00 – 14:00;

- joi - 09:30 - 17:30;

- sâmbătă și duminică – închis.

De asemenea, de luni până vineri, între orele 10:00 – 14:00, este deschis și Centrul de adopții „Norocel“ pe strada Răscoalei 1907 nr. 4, unde sunt aduși câini propuși pentru adopție.

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.