Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

O nouă adopție la Adăpostul public de animale abandonate Constanța! ​

vineri, 1 septembrie 2023

Inapoi
1

Ieri, un domn din municipiul Constanța și-a dorit să-și facă un prieten pe viață și să adopte un cățel de la Adăpostul public de animale abandonate.

Nu a fost greu de ales pentru că imediat ce l-a văzut pe Dante, a știut că va pleca acasă cu un nou membru de familie. Bărbatul a fost topit de energia cățelului, fapt pentru care a hotărât să-l adopte.

După întocmirea formalităților și primirea recomandărilor de îngrijire a patrupedului din partea medicului veterinar, Dante a plecat fericit cu noul său amic.

Vă invităm să vă alăturați campaniei “Adoptă un cățel!”. Este nevoie de implicarea și sprijinul constănțenilor. Facem un apel la iubitorii de animale să vină să adopte în mod responsabil căței și să le ofere o șansă la o viață mai bună. Cățeii au carnet de sănatate și sunt vaccinați, deparazitați intern/extern, microcipați, sterilizați, înregistrați în RECS.

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul adăpostului de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5).

Program cu publicul:

Luni, Marți, Miercuri, Vineri între orele: 10:00- 14:00;

Joi 09:30 – 17:30.

De asemenea, Centrul de adopții canine “Norocel”, strada Răscoalei 1907, nr.4, Constanța este deschis de luni până vineri în intervalul orar 10:00-14:00. Aici, puțeți să interacționați cu mulți căței simpatici și disponibili spre adopție gratuită.

Mai multe detalii legate de adopții și campaniile derulate de municipalitate puteți obține de la personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733045213.

Numai împreună putem face încă un pas către normalitate!