Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Sancțiuni aplicate pentru lipsa autorizației de folosire a tramei stradale și a avizului de traseu ​

vineri, 19 ianuarie 2024

Inapoi
1 (4)

Polițiștii locali au desfășurat saptamana aceasta controale în trafic pentru identificarea vehiculelor concepute și destinate transportului de mărfuri care nu dețineau autorizație de folosire a tramei stradale și aviz de traseu, conform H.C.L nr. 339/2023 privind stabilirea impozitelor și taxelor la nivelul municipiului Constanța în anul 2024. 

În urma acțiunii desfășurate, polițiștii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au fost verificate un număr de  271 de autoutilitare și s-au aplicat  160 sancțiuni contravenționale.

Persoanele fizice și juridice pot achita taxa de folosire tramă stradală prin următoarele modalități:

-la ghișeele agențiilor fiscale SPIT, numerar sau prin intermediul cardului bancar;

-prin serviciul Westaco Express la staţiile OMV Petrom din municipiul Constanța, în numerar;

-prin ordin de plată, în contul RO39TREZ23121160250XXXXX, deschis la Trezoreria Municipiului Constanţa, beneficiar Primăria Municipiului Constanţa, cod fiscal 4785631, caz în care eliberarea autorizației se efectuează doar la ghișeele agențiilor fiscale;

- online, pe site-ul instituției www.spit-ct.ro cu sau fără autentificare în aplicația e-Tax.

Vă rugăm să ne semnalați în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon: 0241.484.205 și 0341.922 - dispecerat Direcția generală Poliția Locală Constanța sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.