Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Salvează vieți, adoptă un cățel!

marți, 22 august 2023

Inapoi
1

350 de câini de rasă comună aflați în Adăpostul public pentru Animale Abandonate așteaptă să facă parte dintr-o familie. Prin decizia de a ajuta un câine, salvăm nu doar viața cățelului adoptat, ci în același timp  asigurăm locul în padoc pentru un alt patruped.

Primăria municipiului Constanța încurajează iubitorii de animale să se alăture campaniei „Adoptă un cățel”. Persoanele interesate pot veni la Centrul de adopții canine “Norocel”, strada Răscoalei 1907, nr.4, Constanța sau la sediul Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța, str Câmpul cu Flori, nr11 (fostă Vârful cu Dor, nr.5). Aici, avem mulți căței simpatici și disponibili spre adopție gratuită. Printre aceștia se află și Malik, un cățel în vârstă de 3 ani, absolut încântător și extrem de prietenos.

În cazul în care vă decideți să-l adoptați pe el sau pe un alt prieten de-al său trebuie să știți că adopția se realizează doar după ce au fost respectate mai multe condiții:

a)prezentarea unui act de deţinere a spaţiului din care să rezulte condiţiile corespunzătoare de creştere şi adăpostire a câinilor;

b)dovada resurselor materiale pentru creşterea şi întreţinerea câinilor;

c) acordul asociaţiilor de proprietari sau, după caz, al vecinilor, în cazul adoptării a mai mult de 2 câini.

Solicitările pentru adopție se pot introduce imediat ce câinele a fost  instituționalizat, însă preluarea lui este posibilă începând cu a 8-a zi lucrătoare din momentul cazării. Câinii vor fi încredinţaţi prin contract de adopție și numai după ce au fost consultaţi de către medicul veterinar, deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi, identificaţi prin microcipare și înregistrați în RECS.

Mai multe detalii puteți obține de la personalul de specialitate, la numărul de telefon: 0733045213.