Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Atenție, șoferi! Încep lucrările de frezare a carosabilului și de reabilitare a trotuarelor pe strada Emil Gârleanu din cartierul Anadalchioi

joi, 20 octombrie 2022

Inapoi
strada Emil Garleanu (1)

Vineri 21 octombrie, echipele Confort Urban vor interveni cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Emil Gârleanu, perimetrul cuprins între strada Ion Luca Caragiale si strada Constantin Hurmuzache. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restrictionat parțial, pe câte un sens de mers, de la ora 08:30 până la ora 16:00. Luni, 24 octombrie, va continua procesul de decopertare a carosabilului și vor fi instituite aceleași restricții de trafic, în intervalul orar 08:30- 16:00.

În paralel cu lucrările de frezare se intervine și asupra suprafețelor pietonale. Se scot vechile borduri, se consolidează trotuarele prin asternerea de piatră și se construiesc casete pentru spatii verzi. Suprafețele pietonale vor fi reamenajate cu pavele moderne. La final va fi asfaltată suprafața carosabilă și vor fi aplicate marcaje rutiere.

Facem din nou apel către către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.