Arhivă Evenimente
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Evenimente

Stagiunea estivală continuă la Constanța

vineri, 1 septembrie 2023 - duminică, 3 septembrie 2023

Inapoi
1 (1)

Spectacolele de muzică și dans se desfășoară în parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” și încep la ora 19:00.

Vineri, 01 septembrie, sunteți așteptați la „Amor caliente”, un divertisment muzical cu piese latino-americane și spaniole.

Sâmbătă, 02 septembrie, va fi prezentat publicului spectacolul „Iubirea în muzică”. Spectacolul propune publicului seri de muzică romantică vocală și instrumentală, arii și duete din cele mai renumite opere și operete, muzică de film și musical dar și duete și momente coregrafice din balete clasice.

Duminică, 03 septembrie, sunteți invitați la spectacolul „Sub soarele Italiei” un colaj de muzică italienească de largă popularitate, alcătuit din toate genurile muzicale-operă canțonetă, muzică ușoară veche și muzică pop, cu negative de orchestră.

Până pe 17 septembrie, Primăria Municipiului Constanța vă invită la evenimente culturale remarcabile, organizate pe scena special amenajată în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski".

Intrarea este liberă.