Arhivă Evenimente
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Arhivă Evenimente

SuperLiga de rugby

A.C.S. Tomitanii Constanța  întâlnește CS Dinamo București sâmbătă, 21 septembrie, de la ora 10:00, pe stadionul „Mihai Naca” din Constanța.

sâmbătă, 21 septembrie 2019

Mai mult
Pregătiți-vă pentru H3RO by TriChallenge!

Cea de-a 11-a ediție a competiției-fanion din Mamaia, H3RO by TriChallenge, care se va desfășura în perioada 20-22 septembrie 2019, aduce la start peste 200 de sportivi străini, ce reprezintă 33 de țări din întreaga lume. H3RO by TriChallenge este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de către ACS SMARTATLETIC. Potrivit organizatorilor, evenimentul va grupa, la start, peste 1.200 de sportivi, iar competiția va îngloba două Campionate Naționale, o Cupă a României și o Cupă Europeană. Anul acesta aduce și două Campionate Naționale în cadrul festivalului de triatlon ce va avea loc în Mamaia: Distanță Half și Supersprint. De asemenea, competiția va găzdui și Cupa României la Aquathlon. Anul acesta, H3RO by TriChallenge își consolidează relevanța la nivel continental și devine gazdă a Cupei Europene de Triatlon Sprint. Probele de triatlon pe Distanța Half reprezintă, totodată, și ultima etapă din circuitul Federației Române de Triatlon – FRTRI Halfdistance. De asemenea, proba olimpică și proba sprint sunt parte din circuitul Triathlon Series Events și Romanian Triatlon Series, H3RO by TriChallenge fiind chiar ultima etapă din această serie. Până în prezent, pe parcursul primilor zece ani, TriChallenge Mamaia a mai fost gazda a două cupe Europene, punând astfel România pe harta europeană a competițiilor majore de triatlon. Pasionații de triatlon care vor să își depășească limitele într-una dintre cele mai importante competiții de profil din regiune încă se mai pot înscrie la start, până în data de 06.09.2019, accesând pagina http://h3ro.org/inscriere/.   Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.h3ro.org.

vineri, 20 septembrie 2019

Mai mult
„Săptămâna Europeană a mobilității“

În perioada 16 – 22 septembrie Constanța, alături de alte orașe din întreaga Europă, sărbătorește „Săptămâna Europeană a mobilității“. Primăria Municipiului Constanța invită toți constănțeni să dea curs sloganului din acest an „Mergi cu noi“ și să se bucure de vara târzie străbătând pe jos străzile orașului încărcate de istorie. Evenimentele ce vor marca săptămâna mobilității la Constanța vor debuta luni, 16 septembrie, ora 11:00, cu Forumul de Mobilitate Urbană Durabilă ce va fi organizat în sala Remus Opreanu a Consiliului Județean Constanța în cadrul căruia vor fi prezentate măsurile luate de municipalitate pentru încurajarea și facilitarea mobilității. În zilele de marți, miercuri și joi, respectiv 17, 18 și 19 septembrie polițiștii locali vor organiza lecții de educație rutieră și promovare a mobilității pietonale în trei unități de învățământ constănțene Vineri însă, elevii unei clase a Colegiului Național Pedagogic „Constantin Brătescu“ vor participa la o lecție de educație rutieră în Parcul Arheologic, când cei mici vor fi atât pietoni, cât și polițiști.  Tot vineri, Primăria Constanța va relua campania „Alege autobuzul“. Astfel, toți angajații municipalității vor ajunge la serviciu cu autobuzul. Joi, vineri și sâmbătă, între orele 13:30 și 15:30 vor fi organizate tururi pietonale cu ghid în zona peninsulară a Constanței promovând în acest fel cultura și mobilitatea urbană durabilă. Evenimentele vor culmina duminică, 22 septembrie, cu restricționarea traficului auto pe bulevardul Tomis (tronsonul cuprins între Capitol și Palatul Administrativ) și organizarea unor activități privind promovarea deplasării pietonale la care vor participa elevi, părinți și profesori de la mai multe unități de învățământ din Constanța, cluburi sportive, bicicliști. Vă așteptăm alături de noi!

luni, 16 septembrie 2019

Mai mult
TOMISUL ANTIC, povești din situl arheologic!

Primăria Municipiului Constanța alături de Asociația pentru Salvarea Patrimoniului Cultural Dobrogea, Comunitatea Elenă Elpis și Uniunea Armenilor din Constanța vă invită să aflați povestea vestigiilor arheologice excepționale descoperite în urma lucrărilor efectuate în Zona Peninsulară, pe str. 9 Mai, nr. 1. Sâmbătă, începând cu ora 17:30, cei doi arheologi care au participat la săpături, Aurel Mototolea și Laurențiu Cliante, vă așteaptă „in situ" pentru a vă prezenta zidurile, fântâna, statuetele și o sumedenie de vase întregi sau în stare fragmentară, atribuite perioadelor greacă arhaică, elenistică, romană și romano-bizantină, scoase la lumină după un efort uman considerabil, ce a vizat o suprafață de 300 mp de teren, prin săparea manuală a aprox. 1850 mc de pământ. Gazda noastră pe „șantier" va fi Lucian Aiftincăi, președintele Asociației pentru Salvarea Patrimoniului Cultural Dobrogea. Vă așteptăm cu drag!

sâmbătă, 14 septembrie 2019

Mai mult
Adrenalină, sporturi extreme și multă pasiune

Gravity Summer Jam, cel mai important eveniment de sporturi extreme din România, vă așteaptă weekendul viitor la Gravity Park Constanta. Competiția, aflată deja la cea de-a 8-a ediție, se va desfășura în perioada 13- 15 septembrie și va cuprinde probe de skate, role, bike, climbing, scooter (trotinete), parkour și fotografie. Evenimentul este organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Constanța și Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public și Privat, RAEDPP Constanța.  

vineri, 13 septembrie 2019

Mai mult
Cel mai mare eveniment de sporturi extreme din România, organizat la Constanța la sfârșitul săptămânii

Pregătește-ți casca de protecție pentru acest sfârșit de săptămână! Între 13 și 15 septembrie, Administrația Gravity Park Constanța (www.gravitypark.ro) organizează cel mai mare eveniment de sporturi extreme din România, „Gravity Summer Jam 2019”, aflat în prezent la a opta ediție. Vor avea loc competiții de skate, bike, role, climbing, scooter (trotinete), parkour și fotografie, la care și-au anunțat prezența peste 150 de participanți din țară și din străinătate. Premiile sunt în valoare totală de 6.400 de euro cash + premii speciale! Participarea la competiții este gratuită. •        PROGRAMUL EVENIMENTULUI: http://www.gravitypark.ro/gsj/program/ •        REGULAMENTUL CONCURSURILOR: http://www.gravitypark.ro/gsj/regulament/ •        PAGINA DE FACEBOOK A EVENIMENTULUI: https://www.facebook.com/events/1651697998298269/ •        VIDEO PROMO EVENIMENT: https://www.facebook.com/watch/?v=955087284841845 Evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța și RAEDPP Constanța.

vineri, 13 septembrie 2019

Mai mult
Se deschide Tomis Auto Fest!

Pasionații de mașini sunt invitați, în perioada 13-15 septembrie 2019, la târgul Tomis Auto Fest, eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa (CCINA Constanţa). Târgul va avea loc în parcarea centrului comercial VIVO!Constanța şi va aduce în atenția publicului constănțean oferta celor mai importanţi jucători de pe piaţa auto constănţeană. Timp de 3 zile, evenimentul va reuni reprezentanţe auto, producători, distribuitori, importatori, firme de tuning auto, piese și accesorii și pasionaţi de piaţa auto. Vor fi expuse peste 100 autoturisme și autoutilitare, reprezentând peste 20 de mărci. Constănțenii sunt așteptați la târg să cunoască şi să experimenteze cele mai tari senzaţii, la cele mai bune preţuri. Detalii despre eveniment regăsiți pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/TAF-Tomis-Auto-Fest-1102041616657114/ și pe site-ul CCINA Constanța: https://www.ccina.ro/evenimente/targuri-expozitii.

vineri, 13 septembrie 2019

Mai mult
Cupa EHF la handbal masculin

Sala Sporturilor din Constanța va găzdui duminică, 8 septembrie,  de la ora 18:00, meciul dintre HC Dobrogea Sud Constanța și CIP Travel Antalyaspor A.S. Turcia.

duminică, 8 septembrie 2019

Mai mult
Festivalul Luminii ne invită să evadăm din cotidian

O nouă ediție a Festivalului Luminii se va desfășura sâmbătă, 07 septembrie, de la ora 16:00, în Parcul Arheologic. Evenimentul realizat de Organizația Națională ”Cercetașii României”, Centrul Local ”Cercetașii Marini” își propune să ne scoată din cotidian și să ne aducă mai aproape de bucuriile simple ale vieții. Festivalul „bucuriilor mărunte” înseamnă mai mult decât un loc plin de lumânări, jocuri, fotografii și desene, artă urbană și oameni. Participanții la eveniment au ocazia să contribuie la valorificarea timpului, a lucrurilor importante și a celor minore din viață, sau măcar la o variantă extrem de originală de artă și relaxare. Organizatorii îi așteaptă pe vizitatori cu o mulțime de surprize de la exerciții de animație, pictat pe pânză, confecționare de gulguțe, schimb de cărți, copacul cu dorințe până noduri cercetășești, jocurile copilăriei și chiar un concert cu Walter Ghicolescu și David Gojkovic. Pe toată durata „Festivalului Luminii”, „Joc și Joacă” va antrena atât copiii cât și adulții în activități educative. În cadrul Zonei inspiraționale, va fi amplasat un panou intitulat ”Iubesc Constanța”, unde toată lumea este binevenită să își arate recunoștința față de orașul în care locuiesc. Zona hand-made este destinată confecționării de obiecte, de la forme simple origami până la brățări și codițe. ”Blind date with a book” este spațiul în care cei interesați de citi vor putea să facă schimb de cărți și împărtăși idei și gânduri despre cărțile favorite. Pentru iubitorii de muzică organizatorii au pregătit concerte folk cu cercetași și artiști locali. Copiii sunt invitați să își dea frâu liber imaginației prin desen, având posibilitatea de a crea „Cercetașul perfect”. Atmosfera de veselie și joc va fi întreținută de atelierul de face painting. Începând cu ora 20:00, vor fi aprinse peste 10.000 de lumânări care vor transforma aleile Parcului Arheologic într-o feerie de lumină.

sâmbătă, 7 septembrie 2019

Mai mult
Toți alături de Tomitanii!

Derby-ul dintre A.C.S. Tomitanii Constanța și CS Universitatea Cluj se va desfășura sâmbătă, 07 septembrie, de la 10:30, pe stadionul „Mihai Naca” din Constanța.

sâmbătă, 7 septembrie 2019

Mai mult
<< > >>
Număr de itemi pe pagină