Arhivă Evenimente
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Evenimente

Proiectul „Tineri pentru Comunitate” îți dă șansa să te implici activ în societate!

luni, 10 octombrie 2022 - duminică, 16 octombrie 2022

Inapoi
Tineri pentru Comunitate (1)

Proiectul se desfășoară în perioada 10-16 octombrie și a apărut din dorința de a încuraja tinerii din Constanța să se implice în proiecte socio-educative și a-i sprijini în organizarea de evenimente pentru comunitatea constănțeană. „Tineri pentru Comunitate” este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Constanta și organizat de Asociația Tineri pentru Transilvania.

Luni, 10 octombrie, tinerii din Constanța pot participa la conferinta Inspirational, unde Alina Greavu (Aluziva), Sebastian Coțofană și Alex Dima vin să povestească despre experiența lor în  mișcări civice și sociale și să îi indrume pe participanți  să se implice la rândul lor în comunitate.

Conferinta va fi urmată de o sesiune de workshop-uri, desfășurate în perioada 14-16 octombrie, în cadrul cărora tinerii vor învăța cum pot pune chiar ei bazele unor proiecte și evenimente cu impact social.

Program:

10 octombrie, Conferința Inspirational, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin", între orele 11:00-17:00;

14-16 octombrie, Workshop-uri, Tomis Hub, între orele 14:00-18:00.

Intrarea este liberă.