Arhivă Evenimente
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Evenimente

Judo – sport și educație

duminică, 4 septembrie 2022 - duminică, 4 septembrie 2022

Inapoi
afis Judo sport si educatie

Proiectul Judo - sport și educație are drept obiect îmbunătățirea calitățăii vieţii populației tinere, venind cu soluții (acțiuni) practice de îmbunătațire a sănătății fizice și psihice, prin activităţi fizice de practicare a sportului în general (și inițiere/practicare arte marțiale - judo în special) care implică dezvoltarea şi educarea atât în plan intelectual, psihologic, moral dar şi fizic. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Pantheon Constanța și finanțat de Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism. 

Scopul proiectului este de a dezvolta tineri autentici, autonomi, sănătoși, care vor deveni cetățenii activi și responsabili ai unei comunităţi şi societăți solidare, prin insuflarea practicării unui sport, arte marțiale – judo - cu regularitate și pentru o viață sănătoasă și o comunitate activă/implicată. 

Proiectul se va derula în Constanța, în perioada septembrie – decembrie 2022, cu realizarea efectivă a 2 activități care vor avea loc în etapa de desfășurare a proiectului: 

Activitatea 1: CUPA TOMIS LA JUDO –va avea loc pe 4 septembrie 2022 la Sala Sport a Liceului Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța, unde invitați speciali sunt sensei Eiji Kikuchi & Eiko Sato Shepherd și sensei Iulian Surlă. La această activitate vor participa de 100 – 200 de sportivi categoria Under 21 din țară și din afara țării, categoria masculin și feminin. 

Sportivii străini vor lupta în baza regulamentului proiectului coroborat cu regulamentul Federației Române de Judo pentru sportivii români și conform regulamentului Federației Internaționale de Judo pentru sportivii străini. 

Activitatea 2: CUPA CENTURA ALBĂ – va avea loc în data de 17 – 18 decembrie 2022 la Sala Sport a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanța. Vor participa 150 de sportivi Under 12 (cu vârsta între 6 – 12 ani), categoria masculin și feminin, din țară - zona sud-est (Constanța-Tulcea-Brăila). 

Competițiile se vor desfășura conform regulamentului Federației Române de Judo iar câștigătorii vor primi medalii/diplome de participare ce vor fi asigurate de partenerii proiectului.