Arhivă Evenimente
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Evenimente

Continuă seria spectacolelor în aer liber oferite de artiștii Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”

sâmbătă, 25 iulie 2020 - duminică, 26 iulie 2020

Inapoi
O Sole Mio

Sâmbătă și duminică, “O sole Mio” și “Musica Sempre Libera”, reprezentații oferite cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.

Intrarea este liberă, cu respectarea tuturor normelor sanitare impuse în această perioadă.

Daniela Vlădescu – directorul Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”: “Suntem deja la jumătatea perioadei de evenimente estivale prin care vrem să recompensăm publicul și să revigorăm viața culturală a Constanței. Beneficiem de sprijinul Primăriei Municipiului Constanța care ne-a înlesnit această serie de evenimente ce au loc în parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”.

Am pus în scenă 4 spectacole care se succed, din toate genurile muzicale. Vorbim despre “Magic Swing”, un concert cu muzica anilor 50, 60, 70, 80, toate șlagărele pe care mulți le cunosc, mulți le fredonează și acum și care sunt de impact asupra oricărui gen de public, “Marea și Muzica”, un spectacol dedicat exclusiv instrumentiștilor, iar în repertoriu avem cele mai cunoscute momente din creația clasică, preclasică, impresionistă, din creația muzicii de film, cele mai frumoase melodii scrise de români și din compoziția universală în interpretări deosebite.

În acest sfârșit de săptămână vă așteptăm sâmbătă, la “O sole Mio”, o etalare de valori componistice italienești, de la operă la muzică pop, iar duminică, „Musica Sempre Libera”, un concert realizat de toți soliștii teatrului, program alcătuit din cele mai faimoase arii de operă, operetă, muzică de film, cele mai populare și cunoscute șlagăre ale muzicii clasice.

Vă dăm întâlnire până la sfârșitul verii cu sprijinul minunaților noștri parteneri, cu aportul tuturor artiștilor Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”.

Noi ne adresăm Constanței, vrem să îmbunătățim starea pe care o avem cu toții acum, în această perioadă și ne dorim să fim întotdeauna o parte a vieții culturale constănțene”.

Spectacolele vor continua toată vara, pe platoul din fața Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”.