Arhivă Evenimente
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Evenimente

Filmul „Bohemian Rhapsody”, la ultima ediție „Dancing with the stars”

joi, 1 septembrie 2022 - joi, 1 septembrie 2022

Inapoi
Dancing with the stars

Joi, 1 septembrie, de la ora 20:30, vă așteptăm pe plaja Reyna din cartierul Faleză Nord la o seară memorabilă. Veți avea ocazia să vă delectați cu spectacolul oferit de trupa Nada și să vizionați producția „Bohemian Rhapsody”. Proiectul „Dancing with the stars” este organizat de Direcția de Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și Asociația Talent-Art Constanța.  

„Bohemian Rhapsody” (2018) este o celebrare a legendarei trupe Queen, a muzicii lor și a liderului extraordinar al formației, Freddie Mercury, care a sfidat stereotipurile și a distrus convențiile, devenind unul dintre cei mai iubiți artiști de pe planetă.  

Filmul urmărește ascensiunea trupei prin melodiile lor iconice și sunetul revoluționar și prezintă, pe scurt, evenimentele petrecute în viata celor patru, progresul lor ca grup muzical rock aparte, de la o trupă care își căuta identitatea la o formație cu rang de superstar.  

Rolurile principale sunt interpretate de actorul american Rami Malek, ca Freddie Mercury, cu suportul unei distribuții mixte de actori britanici și americani, Lucy Boyton, ca Mary Austin, Joseph Mazzello, ca John Deacon, Gwilym Lee, ca Brian May și Ben Hardy, ca Roger Taylor.  

Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța, iar participarea la spectacole și filme este gratuită.