Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:

Detalii Știre

Anunț publicitate numărul ADV1078481 - Achiziție servicii de divertisment pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani

marți, 14 mai 2019

Inapoi
Tip anunț: Anexa 2;

Tip contract: Servicii;

Denumire contract:  Achiziție servicii de divertisment pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1 și 3 ani

Cod și denumire CPV : 79954000-6 - Servicii de organizare de petreceri (Rev.2)

Descriere contract: Obiectul contractului il reprezinta achizitia serviciilor de divertisment pentru copiii cu varste cuprinse intre 1 si 3 ani din cele 6 crese aflate in subordinea DGAS Constanta (spectacole tematice desfasurate cu diverse ocazii: "Carnavalul toamnei", "petrecere de Craciun", "Vine iepurasul", "Festivalul copilariei - 1 iunie", jocuri interactive adaptate varstei anteprescolare, modelaj baloane). Serviciile se vor presta lunar, pentru fiecare dintre cele 6 crese aflate in administrarea Directiei Administrare Crese, perioade ce vor fi comunicate prestatorului de catre autoritatea contractanta, fiecare reprezentatie avand o durata de 3 ore, exceptie facand doar luna august cand cresele sunt inchise. Contractul se va incheia dupa data atribuirii si va fi valabil pana la data de 31.12.2019, cu posibilitatea prelungirii pana in aprilie 2020, in limita fondurilor disponibile, valoarea estimata a eventualei prelungiri fiind de 6624 lei fara TVA.

Valoarea estimată fără TVA :11.592,00  - 18.216,00  RON

Condiții referitoare la contract:  Contractul se va incheia pentru un numar de o reprezentatie pe luna, pentru fiecare dintre cele 6 crese aflate in administrarea Directiei Administrare Crese, cu exceptia lunii august; Oferta va fi prezentata in preturi unitare, fara TVA; valoarea totala va fi exprimata in lei, cu TVA mentionata distinct, conform formularului de oferta atasat.

Condiții de participare: Ofertantii vor prezenta certificate constatatoare din care sa rezulte ca obiectul de activitate al acestora corespunde obiectului contractului si sunt autorizati in acest sens, in conditiile legii. Vor face totodata dovada neicadrarii in situatiile de excludere prevazute la art. 59, 60, 164, 167 din Legea 98/2016.

 Criterii atribuire: il reprezinta "pretul cel mai scazut" pentru ofertele conforme necesitatii autoritatii contractante.

Informații suplimentare: Oferta va fi transmisa la adresa de e-mail achizitii@spas-ct.ro, sau la sediul DGAS din str. Unirii nr. 104, biroul 1 – registratura, in plic inchis, pana in data de 20.05.2019, orele. 16.00.

Modele declarații

Formular oferta și centralizator

Atribuit PFA DRĂGHICI MARIUS pentru suma de 11.592 lei fără TVA