Social

Program "Infant"

PROGRAMUL „INFANT” 2023

Programul „Infant” se va desfășura și în anul 2023. În acest an, se vor acorda un număr de 30 de vouchere a căror valoare nominală este de 10.000 lei.

Obiectivul programului "INFANT" este creșterea natalității în rândul populației de pe raza municipiului Constanța, prin acordarea unui sprijin financiar pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.

Beneficiarii pot fi femeile singure sau cuplurile care au diagnostic de infertilitate stabilit de către un medic specialist în obstetrică-ginecologie cu competență în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată medical.

Puteți consulta mai jos, noul Regulament al programului aprobat în anul 2022.

Același cuplu sau persoană nu poate aplica în același an la programul national și la Programul Infant.

Pentru mai multe informații referitoare la programul național, vă îndrumăm să consultați site-ul Ministerului familiei, tineretului si egalității de șanse.

Formularele necesare depunerii solicitărilor pentru Programul Infant, precum și data de la care se vor putea depune cererile, vor fi anunțate după parcurgerea etapelor administrative de selecție și contractare a operatorului economic care va emite voucherele Infant.

Relații suplimentare referitoare la Programul Infant la numerele de telefon:

Tel: 0341.448.531

       0341.180.113

email: infant@dgas-ct.ro

FileTypeSizeUploaded onDownload
Regulament Infant 2022PDF2,01 MB14 mar., 2023 Download