Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:

Detalii Știre

Anunț consultare piață - Achiziția serviciilor de realizare a imprimatelor / tichetelor sociale pentru grădiniță

vineri, 13 ianuarie 2017

Inapoi

Nr. anunț SEAP: MC0003799

Obiect consultare:
 
Achiziția serviciilor de realizare a imprimatelor și a serviciilor ce constau în asigurarea funcționalității și securității tichetelor sociale pentru grădiniță

Descriere consultare: 
Pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 248/2015 privind stimularea participării în învățământul preșcolar a copiilor provenind din familii defavorizate, cu modificările și completările ulterioare și ale H.G. nr.15/2016 pentru aprobarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 248/2015 privind stimularea participării în învățământul preșcolar a copiilor provenind din familii defavorizate și a procedurii de acordare a tichetelor sociale pentru grădiniță, de tichete valorice cu valoarea nominală de 50 lei/tichet/copil/lună, Serviciul public de asistență socială Constanța intenționează să achiziționeze servicii de realizare a imprimatelor și servicii ce constau în asigurarea funcționalității și securității tichetelor sociale pentru grădiniță.

Aspecte supuse consultării: 
Achiziția serviciilor de realizare a imprimatelor și a serviciilor ce constau în asigurarea funcționalității și securității tichetelor sociale pentru grădiniță, pentru cantitatea maximă estimată de 2400 tichete.

Dată limită transmitere propuneri: 18.01.2017

Dată limita consultare: 18.01.2017

Modalitate desfășurare: :
Ofertele tehnice și financiare vor fi transmise pe adresa de email: office.spas.cta@gmail.com, fiind conforme cu cerințele din caietul de sarcini.

Vizualizarea documentației se va face prin intermediul site-ului SEAP - http://e-licitatie.ro  accesând anunțul de consultare a pieței numărul MC0003799.