Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:

Detalii Știre

Anunț consultare piață MC0006049 - Constatare, efectuare măsurători, soluții tehnice, întocmire liste de cantități de lucrări/devize reparații

luni, 8 mai 2017

Inapoi
Obiect consultare: constatare, efectuare măsurători, soluții tehnice, întocmire liste de cantități de lucrări/devize reparații și estimare a valorii achiziției de lucrări de reparații pentru cluburile de iarna pentru pensionari

Descriere consultare: Având în vedere specificul activităților desfășurate în cadrul cluburilor pentru pensionari, acestea fiind în permanență populate cu persoane în vârsta, se impune efectuarea periodica a lucrărilor de reparații și zugrăveli la pereții interiori, precum și remedieri ale defectelor constatate la finisajele pardoselilor (placaje gresie și/sau suprafețe mochetate). În urma măsurătorilor suprafețelor cu probleme, dar și a unui control la cluburile de iarna pentru pensionari, s-a întocmit o lista cu cantitățile de lucrări atașată prezentului anunț.

Aspecte supuse consultării: Constatare, soluții tehnice, măsurători, elaborare ofertă financiară pentru achiziția lucrărilor de reparații pentru cluburile de iarna pentru pensionari. Agenții economici interesați sunt invitați la sediile cluburilor, menționate în lista de mai sus, în vederea constatării și efectuării măsurătorilor pentru întocmirea listelor de cantități/devize de reparații pentru estimarea valorii achiziției.

Data limita transmitere propuneri: 11.05.2017

Data limita consultare: 11.05.2017

Modalitate desfășurare: Propunerile tehnice și financiare se vor transmite la adresa de e-mail achizitii@spas-ct.ro până în data de 11.05.2017, orele 16:00. Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail menționată anterior.