Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:

Detalii Știre

Toleranță ZERO față de cei care aruncă gunoiul pe domeniul public!

luni, 19 iulie 2021

Inapoi

Persoane fizice, juridice, asociații de proprietari, toți constănțenii care acționează împotriva Constanței vor fi sancționați drastic!

În ciuda numeroaselor campanii de informare inițiate de Primăria Constanța, există în continuare multe persoane care aruncă deșeurile în alte locuri decât în cele special amenajate sau societăți comerciale care nu dețin contracte sau nu predau deșeurile reciclabile către operatorii autorizați și preferă să le abandoneze pe domeniul public.

Dacă nu vă pasă de orașul în care trăiți, poate vă pasă de bugetul familiei, așadar, respectând obligațiile legale privind depozitarea deșeurilor, evitați sancțiunile usturătoare pe care le-ați putea primi!

În trei zile, între 16 și 18 iulie 2021, polițiștii locali au aplicat nu mai puțin de 66 de sancțiuni pentru încălcarea prevederilor HCLM 77/2021 și ale Legii nr. 211/2011 privind gestionarea deșeurilor, în valoare totală de 55.000 lei.

Respectați câteva reguli simple și de bun simț pentru a rămâne cu banii în buzunar:

Nu mai aruncați gunoiul pe stradă! Nu mai depozitați sacii menajeri cu deșeuri pe domeniul public sau la colțurile străzilor! Nu mai depozitați pe domeniul public amblaje, peturi, resturi menajere! Scoateți pubelele doar în zilele de colectare stabilite cu operatorul de salubritate!

Semnalați cu încredere aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro!