Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:

Detalii Știre

Sancțiuni contraventionale aplicate persoanelor care nu dețineau titlu de călătorie valabil pe mijloacele de transport public local

joi, 18 iulie 2019

Inapoi

În data de 17 iulie 2019, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în colaborare cu lucrători din cadrul Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța au acționat pentru asigurarea și menținerea unui climat de normalitate pe mijloacele de transport public de persoane.

Astfel, polițiștii locali au aplicat 83 sancțiuni contravenționale , în conformitate cu prevederile  Legii nr. 92/2007 a serviciilor de transport public local, din care 9 amenzi au fost constatate într-o singură oră, în intervalul orar 08.30-9.30, persoanelor care nu dețineau titlu de călătorie valabil pe mijloacele de transport în comun care deservesc liniile autobuzelor RATC 5-40, 48, 2-43 și 100, în următoarele zone din municipiul Constanța Universitatea Ovidius , Brotăcei, Casa de Cultură, Școala nr.8 și KM 5.

Recomandăm  persoanelor care se deplasează cu mijloacele de transport în comun să respecte organele de control, să se legitimeze sau să furnizeze date corecte, care să ducă la identificarea persoanei în cauză pentru a nu se ajunge în situația de a fi conduși la sediul unității de poliție locală pentru stabilirea identității și luarea măsurilor legale, conform competențelor conferite de lege.

Direcția Generală Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei municipiului Constanța reamintește numerele de telefon la care cetățenii pot semnala fapte antisociale ce țin de ordine și siguranță publică-0241484205-Dispecerat sau 0799/606142(WhatsApp).

Numai împreună putem asigura un climat public civilizat și în siguranță în municipiul Constanța!