Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:

Detalii Știre

Campanie de informare și sensibilizare a cetățenilor cu privire la importanța menținerii curățeniei

joi, 1 septembrie 2016

Inapoi
Direcția Poliția Locală va derula, în perioada 01.09.2016 – 30.09.2016, o campanie de informare și sensibilizare a cetățenilor cu privire la importanța menținerii curățeniei și a dreptului de a avea un mediu curat și sănătos, astfel încât copiii să se joace într-un oraș lipsit de gunoaie, iar plimbările prin parc să fie o adevărată recreere pentru fiecare dintre noi.
 
Împreună putem contribui la îmbunătățirea imaginii orașului nostru prin gesturi simple, care țin de normalitate, igienă și bun simț. Pentru a avea un oraș curat este necesar ca fiecare cetățean să se comporte responsabil, iar atitudinea lui să fie similară cu cea pentru propria gospodărie. 
 
Campania inițiată de Primăria Constanța se va derula în perioada 1.09.2016 – 30.09.2016 și va fi împărțită în două etape. Prima etapă va consta în informarea populației Constanței cu privire la importanța menținerii unui mediu sănătos, dar și la sancțiunile pe care le riscă în cazul nerespectării prevederilor legale. Cea de-a doua etapă va viza efectuarea de controale tematice pentru identificarea și, eventual, sancționarea celor care nu respectă prevederile HCL 184/2013 privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare. 
 
Îi asigurăm pe constănțeni că, prin toate acțiunile noastre, vrem să ajutăm la menținerea unui oraș curat și să-i convingem că ei sunt principalii beneficiari ai eforturilor comune depuse pentru îmbunătățirea aspectului urbei noastre. 

Campanie Curatenie Politia Locala - click aici pentru descarcare afise