Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Anunț RAJA

marți, 29 noiembrie 2022

Inapoi

În perioada 07 decembrie 2022, ora 22.00 - 08 decembrie 2022, ora 20.00, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de investiții pe conducta de distribuție apă potabilă, cu diametrul de 1.000 mm, de pe bd. Aurel Vlaicu (zona Portofino) din Municipiul Constanța.

Intervențiile sunt executate în cadrul Contractului de lucrări CL33 - Reabilitare conducte aducțiune și magistrale, stații de pompare apă uzată SP E20 și refulări aferente, în Municipiul Constanța ’’ în valoare de aproape 76 mii. lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Pe timpul desfășurării lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

- B-dul Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de intersecțiile cu b-dul Alexandru Lăpușneanu și b-dul Tomis, precum și străzile adiacente;
- Aleea Universității și străzile adiacente: Jadului, Granatului, Aviator Șerbănescu;
- Consumatorii arondați PT 45 (b-dul Tomis/aleea Hortensiei);
- Sat Vacanță - Complex Dobrogea;
- Stațiunea Mamaia;
- Mamaia Sat;
- Mamaia Nord;
- Zonele Tabăra de copii Năvodari, UM - Bateria de Coastă, Ecluza Năvodari și SP Midia (Stația de Interconectare Năvodari);

Vor avea presiuni scăzute consumatorii din:
- Perimetrul delimitat de străzile: b-dul Aurel Vlaicu - b-dul Alexandru Lăpușneanu - str. Suceava;
- Aleea Lotus - str. Cișmelei - Dispensarului - b-dul Aurel Vlaicu și PT 140 și 142;
- Cartier Tomis III și PT 118, 119 și 214;
- Zona Complex Dacia - PT 101;
- Cartier Faleză Nord;
- Zona Pavilion Expozițional.

Ținând cont de lungimea instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului necesar, reluarea furnizării apei se va face treptat în fiecare sector afectat, în funcție de configurația rețelei în zona de distribuție.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în parametrii optimi. Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor.