Anunturi - Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Anunț RAJA

luni, 1 aprilie 2024

Inapoi

Echipele RAJA execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, 111 cadrul contractului - "Realizare cămine și instalație mecano hidraulică pentru modernizare și sectorizare pe rețelele de distribuție apă și reabilitarea sistemului de alimentare cu apă" de la intersecția străzilor Sarmisegetuza cu Miron Costin, din municipiul Constanța". 

Astfel, joi - 04 aprilie 2024, în intervalul orar 08.00-18.00, se va sista furnizarea apei în zonele Centrală și Peninsulară, inclusiv Piața Ovidiu. 

În același timp, se va furniza apa cu presiune scazută în zonele:
- perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari - Poporului - Mihai Viteazu -Nicolae Iorga - Ștefan Mihăileanu - Gheorghe Murea - I. Gh. Duca - Călărași - Ion Lahovari;
- zona de blocuri de pe aleea Garofiței, între străzile IL. Caragiale (Balada) și București, cu punctele termice aferente.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm ca echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. 

Totodată, rugăm utilizatorii din zonele menționate să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Reluarea furnizării apei potabile se va realiza progresiv, în fiecare zonă afectată. 

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții. Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranță și continuitatea furnizării serviciilor.