Pages
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:

Detalii Stire

!!! IMPORTANT - valabilitate acte de identitate

miercuri, 25 noiembrie 2020

Inapoi

Valabilitatea documentelor eliberate de instituțiile și autoritățile publice se menține pe toată durata stării de alertă, precum și pentru o perioadă de 90 zile de la încetarea acestei stări.” conform art.4 alin.(5) din Legea nr. 55/15.05.2020.     

Dacă totuși trebuie să vă schimbați în această perioadă cartea de identitate, nu uitați să vă faceți programare online pe site-ul https://programaridlepct.primaria-constanta.ro/ Tot aici găsiți și documentele necesare pentru obținerea cărților de identitate, a cărților de identitate provizorii și a vizelor de reședință, pe care vă rugăm să le aveți la dumneavoastră, pentru a nu fi nevoiți să vă reprogramați.

De asemenea, rugăm constănțenii care renunță la o programare să anunțe acest lucru pe adresa de mail evidentapopulatiei@primaria-constanta.ro, pentru ca în locul lor să poată fi reprogramate alte persoane.

Facem apel la toate instituțiile să țină cont de legea care prevede menținerea valabilității actelor și să accepte documentele care au termenul de valabilitate expirat.