Evenimente

11.11.2016 - DARURI OFERITE BENEFICIARILOR DIN CĂMINUL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE

Demersurile întreprinse de Serviciul Public de Asistență Socială pentru sensibilizarea comunității cu privire la problematica senescenței nu au rămas fără ecou.

S.C. Diesel  Mecanica S.R.L.  a donat beneficiarilor instituționalizați în Căminul pentru Persoane Vârstnice Constanța articole de îmbrăcăminte necesare sezonului rece: papuci de casă, bluze damă, căciuli, șosete, treninguri, bluze de corp, pantaloni  de corp, prosoape.

Cu aceasta ocazie ținem să mulțumim celor care au găsit timp  și resurse pentru persoanele aflate la vârsta a treia.

30.09.2016 - Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice sărbătorită în Căminul pentru persoane vârstnice Constanța

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este dedicata seniorilor, dar și sensibilizării  opiniei publice cu privire la problematica vârstei a treia. Urmând îndemnul Anei Aslan de a „îmbătrânii frumos și demn”, această zi specială a fost sărbătorită și în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice –Constanța, unde în data de 30.09.2016, a avut loc la sala de mese un amplu program artistic dedicat beneficiarilor Centrului.

Elevii Colegiului Național „Mihai Eminescu” au prezentat un scurt program artistic beneficiarilor. Vârstnicii au continuat petrecerea pe acordurile muzicale oferite în dar de către voluntarii și invitații „Crucii Roșii”. Ritmurile de muzică veche românească și lăutărească  le-au adus aminte seniorilor centrului de anii tinereții. Toți beneficiarii au primit un mic dar din partea conducerii și tot pentru aceștia s-a organizat și o tombolă cu premii.

Meniul festiv a făcut ca această zi să fie una de sărbătoare, pe care vârstnicii nu o vor uita prea curând.