Stiri - Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Restricții de trafic în zona Casa de Cultură

miercuri, 10 iulie 2019

Inapoi
carosabil Casa de Cultura (4) site

Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă reabilitarea carosabilului în zona Casa de Cultură.

Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe strada I.L. Caragiale, tronsonul cuprins între strada Baba Novac și bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

În această noapte echipele administratorului tramei stradale acționează pe strada I.G. Duca, sensul de mers dinspre Țepeș Vodă până în bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

Intervențiile se vor desfășura între orele 22:00-06:00, iar în tot acest interval orar, traficul va fi restricționat, alternativ, pe câte un sens de mers.

Joi și vineri noaptea, se va turna covor asfaltic în zona intersecției bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu strada I.L. Caragiale și în zonele de staționare la semafor.

Pentru ca reabilitarea tramei stradale să se realizeze în condiții optime, traficul rutier va fi restricționat total, joi, 11 iulie și vineri, 12 iulie, între orele 21:00 – 06:00, în perimetrul în care se efectuează lucrări.

În acest sens, locuitorii orașului sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în zonele în care se asfaltează și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor.

De asemenea, traseul autobuzelor RATC care deservesc liniile 44 și 51 se modifică joi, 11 iulie și vineri, 12 iulie 2019, în intervalul orar 21:00 - 23:00, după cum urmează:

Linia 44  se segmentează:

- pe traseul: Poarta 1 – strada Mihai Viteazu - strada I.G. Duca – strada Țepes Vodă și retur;
- pe traseul: strada Ștefăniță Vodă - bulevardul Aurel Vlaicu – strada Baba Novac - Casa de Cultură și retur.

Linia 51 va circula:

- pe traseul: Poarta 1 - strada Mihai Viteazu - strada I.G. Duca – strada Țepeș Vodă și retur;
- pe traseul: Halta Traian - strada Eliberării - Casa de Cultură și retur.

Potrivit reprezentanților RATC, în cazul în care condițiile meteo nu vor permite desfășurarea acțiunii de asfaltare, modificările de traseu se vor efectua la o dată ulterioară.