Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Chestionar privind Elaborare Plan de Acțiune pentru Energie Durabilă și Climă al municipiului Constanța

marți, 7 noiembrie 2023

Inapoi

În calitate de Membru al Convenției Primarilor, Primăria Constanța are în derulare proiectul “Elaborare Plan de Actiune pentru Energie Durabilă și Climă (PAEDC) al municipiului Constanța”.

În vederea asigurării participării publicului la elaborarea acestui plan, împreună cu consultantul nostru, CIGA Energy, am elaborat un chestionar pe care, în măsura în care sunteți interesati și doriți să ne sprijiniți, vă invităm să îl completați AICI.

Convenția Primarilor este principala mișcare europeană în care sunt implicate autoritățile locale și regionale care se angajează în mod voluntar pentru creșterea eficienței energetice și utilizarea surselor de energie regenerabilă în teritoriile administrate, precum și în adoptarea unor măsuri care să contribuie la adaptarea la efectele schimbărilor climatice. Rolul chestionarului nostru este acela de a ne oferi:

- orientări asupra unui set de probleme identificate/nevoi actuale ale comunității;
- orientări asupra gradului de informare a părților interesate cu privire la schimbările climatice și abordarea acestei problematici la diferite niveluri;
- propuneri de măsuri pentru dezvoltarea municipiului Constanța în perioada 2023 – 2030.