Stiri si Comunicate - Arhivă
  • Afiseaza filtre
    • Selecteaza data:
    • Selecteaza categoria:
    • Selecteaza tipul:

Detalii Ştire

Lucrări de întreținere pe faleza Cazino

miercuri, 9 august 2023

Inapoi
faleza (7)

Pregătirile pentru sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, respectiv Ziua Marinei sunt în toi. Această sărbătoare aduce la malul mării mii de turiști în fiecare an, motiv pentru care Constanța se pregătește să-și aștepte oaspeții.

Pe faleza Cazino, acolo unde vor avea loc festivitățile dedicate Zilei Marinei, se montează rulouri de gazon pe spațiul verde, se îngrijesc arborii și arbuștii, trandafirii și gardurile vii, au fost plantate zeci de flori multicolore pe spațiul verde și în jardiniere. 

Totodată, se curăță și igienizează băncile, a fost curățată și vopsită balustrada, înlocuit gărduțul de protecție acolo unde prezenta deficiențe, iar fântânile artizene și cișmelele sunt funcționale atât pe faleză, cât și în restul orașului. Lucrările de mentenanță și întreținere a balustradei au fost realizate de Forțele Navale Române în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța. Menționăm că pentru astfel de lucrări nu este necesar avizul Direcției Județene pentru Cultură, având în vedere că nu au fost modificate nici structura, nici aspectul acesteia.